Aktualno

Aranea EBC*L certificiranje
 

Više informacija na info@aranea.com.hr

EBC*L i seminari

Seminari i ispitni rokovi
EBC*L
Agencija ARANEA je od studenog 2008. certificirani obrazovni centar za EBC*L, a od studenog 2011. i ispitni centar.
EBC*L je međunarodno priznati standard obrazovanja iz područja poslovne administracije.

Strani jezici

Učenje stranih jezika u inozemstvu
Aranea učenje stranih jezika
U ponudi imamo slijedeće lokacije na kojima možete usvršiti svoj strani jezik: London-Velika Britanija, Dublin-Irska, Firenza-Italija, St. Petersburg-Rusija, Pariz-Francuska, Berlin-Njemačka, Barcelona-Španjolska

Mladi - ljeto 2017.

Engleski jezik Cijena za 2 tjedna
I. VELIKA BRITANIJA - ARDINGLY COLLEGE, WEST SUSSEX (JUG LONDONA) 1.700,00 £
II. VELIKA BRITANIJA - LONDON, SOUTHBANK UNIVERSITY 1.580,00 £
III. MALTA - CLUBCLASS PARADISE BAY 1.790,00 €
IV. IRSKA - DUBLIN, ALPHA COLLEGE (YOUNG ADULTS  16-19 g.) 1.380,00 €
V. SAD – NEW YORK/MIAMI – YES USA JUNIOR CAMPS

NY 3.431,00 $

MI 3.165,00 $

Uključeno: Tečaj engleskog jezika, smještaj s punim pansionom, zabavne, sportske i društvene aktivnosti, izleti, administrativna naknada.
Dodatno: U mogućnosti smo Vam organizirati avionsku kartu i transfer iz zračne luke, na upit sa željenim terminom i odlaznom zračnom lukom.
Talijanski jezik Cijena za 2 tjedna
Italija - Castelfusano - DILIT International House 1.435,00 €
Uključeno: Tečaj talijanskog jezika, smještaj s polupansionom, zabavne, sportske i društvene aktivnosti, izleti, administrativna naknada.
Dodatno: U mogućnosti smo Vam organizirati avionsku/željezničku kartu i transfer iz zračne luke, na upit sa željenim terminom i odlaznom zračnom lukom.
U ponudi imamo i programe za mlade za ljetne tečajeve i španjolskog, njemačkog, francuskog i ruskog, slobodno pošaljite upit na info@aranea.com.hr
 
I. VELIKA BRITANIJA - ARDINGLY COLLEGE
 
Sati/ tjedan: 20 Termini:
01.07.-19.08.2017.
Dužina škol.sata: 45 minuta
Dužina tečaja: 2 - 4 tjedna (od 05.8. 1 tj)
Max br u grupi: najviše 15
Starost polaznika: 12 - 17 god

Ardingly College, ljetna rezidencija za mlade škole St George International iz Londona, samo je 60ak kilometara udaljena od Londona, u prekrasnom okruženju West Sussex-a. Polaznicima je na raspolaganju korištenje 18 teniskih terena, sportska dvorana, zatvoreni bazen, tereni za odbojku, košarku, nogomet; na upit moguće je organizirati jahanje, jedrenje, surfanje... Usto, organiziraju se brojne zabavne i društvene aktivnosti na kampusu: karaoke party, disco i projekcije filmova.
Svaki tjedan predviđena su minimalno dva izleta: u London, Brighton, i ostala mjesta u okolici za razgledavanje i shopping.

Svaki dan polaznici će imati 4 sata tečaja engleskog jezika, raspoređeni u grupe u skladu s predznanjem koje imaju.

Grupe čine polaznici različitih nacionalnosti, pa je učenje vrlo zanimljivo, a učitelji će vas poticati da aktivno sudjelujete. Vještina govora i slušanja s razumijevanjem ono je čemu će vas učiti i čime ćete postići najvišu razinu tekuće konverzacije. Znanje engleskog prakticirati ćete u svakodnevnim situacijama u obitelji gdje ćete biti smješteni s drugim polaznicima.
Smještaj je u studentskoj rezidenciji u dvokrevetnim sobama s punim pansionom.
 
II. VELIKA BRITANIJA - LONDON, SOUTHBANK UNIVERSITY
LONDON LONDON LONDON
Sati/ tjedan: 20 Termini:
sredina lipnja-sredina kolovoza 2017.
Dužina škol.sata: 45 minuta
Dužina tečaja: 2 ili 3 tjedna
Max br u grupi: do 15
Starost polaznika: 16+ god.

Southbank University smješten je samo 11 minuta podzemnom željeznicom od Piccadilly Circus-a.  U blizini je prekrasna šetnica uz Temzu galerija Tate Modern,  London Eye, 10 minuta šetnje do West Enda.

Svi polaznici pri dolasku ispunjavaju test kojim s određuje razina znanja, te na osnovu toga i odreduje grupa koju ćce pohadati. Program tečaja uključuje razvijanje svih jezičnih vještina, najveći naglasak je na govoru, te slušanju/razumijevanju.
U popodnevnim satima upoznavati ćete London i njegove znamenitosti, ili se možete baviti sportom, dok ćete navečer imati organiziranu zabavu, u disku, na karaokama, na međunarodnoj večeri, ili društvenim igrama... Po želji možete obići londonska kazališta, Jednom tjedno imate organiziran cjelodnevni izlet u neko od zanimljivih engleskih mjesta - Canterbury, Cambridge, Oxford, Brighton...

Smještaj je u studentskoj rezidenciji Mc Laren House, u jednokrevetnim sobama s kupaonicom.

Primjer aktivnosti: London at its best!

  Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
Morning London market
or
Optional trip
Windsor
Lessons Full day Excursion
to Brighton with
sea Life Centre
Afternoon London visit TowerBridge
Experience
Indoor Sports London visit London Visit Optional
Madame Tussauds
Evening Video Evening Disco London visit Karaoke International
Night
Quiz Evening Film night
III. MALTA - CLUBCLASS PARADISE BAY
MALTA MALTA
Sati/ tjedan: 20 Termini:
 10. lipnja- 19. kolovoza 2017.
Dužina škol.sata: 45 minuta
Dužina tečaja: 2, 3 ili 4 tjedna
Max br u grupi: 15
Starost polaznika: 14 - 16 god

MALTAClubclass je moderna škola engleskog jezika na Malti. Škole i rezidencija su centralno smještene, i unutar pješačke udaljenosti do pješčane plaže St. George's Bay, Paceville i St. Julian-a. Preko puta škole nalazi se autobusna stanica s vezama prema Sliemu i Valletti.

Škola je licencirana od strane Ministarstva prosvjete i službeno priznata od malteškog odbora za turizam. Clubclass je akreditirani član FELTOM i punopravni član Alto i Wyse turističke konfederacije. Licenca znači da su svi nastavnici visoko kvalificirani, prostorije se redovito pregledavaju, a studenti su smješteni u licencirani smještaj.

Clubclass-ova popularnost među međunarodnim studentima je zbog činjenice da imaju  ljubazno osoblje, koji čine nezaboravno iskustvo polaznicima na Malti. Osim toga, širok raspon pogodnosti nalaze se unutar iste zgrade kao i škola, što ga čini idealnim za studente različitih nacionalnosti da se zajedno druže i komuniciraju na engleskom jeziku.

Tijekom tečaja učitelji će vas poticati na aktivno sudjelovanje, pa ćete razvijati sve jezične vještine: govor, razumijevanje, čitanje i pisanje. Nakon nastave organiziran je program aktivnosti koji uključuje zabavu (Party Nights, Welcome Dinner, Salsa Dancing...), razgledavanja »must sees« na Malti i izlete (Valetta, Comino) te sportske aktivnosti. Smještaj je u rezidenciji kampusa u klimatiziranim višekrevetnim sobama s polupansionom;

Nepotrebno je reći, dio zabave je stvaranje novih prijateljstava iz cijeloga svijeta!

IV. IRSKA - DUBLIN, ALPHA COLLEGE
DUBLIN
Sati/ tjedan: 20 Termini polaska:
24.6.-29.07.2016.
Dužina škol.sata: 45 minuta
Dužina tečaja: 2, 3 ili 4 tjedna
Max br u grupi: 15
Starost polaznika: 16 - 19 god

Alpha junior ljetni program se izvodi u King's Hospital Junior kampus u Palmerstown-u, Dublin 20. Svi polaznici će imati ujutro nastavu od 09.30 do 13,30, s pauzama za kavu i kraće pauze u razredu, pet dana tjedno, 1 cjelodnevni izlet svakog ponedjeljka, 2 poslijepodnevna izleta u centru grada i 3 popodne aktivnosti na kampusu, zajedno sa 3 obvezne večernje aktivnosti tijekom tjedna.
Irski supervizori prate polaznike na svim organiziranim izletima i aktivnostima.
Razine znanja koje se podučavaju usklađene su s CEFR (Common European Framework). Nastavni plan obuhvaća četiri vještine: govorenja, slušanja, čitanja i pisanja; kao izgovor, vokabular i gramatiku. Nastava se uglavnom bazira na zadacima i interaktivnom radu s učenicima i nastavnicima, tematski o irskoj povijesti i kulturi.
Smještaj se organizira u obiteljima, na bazi polupansiona.

Poslijepodnevne aktivnosti uključuju mogućnosti bavljenja sportom, poludnevne i cjelodnevni izlet, razgledavanja Dublina i kulturnih znamenitosti.

V. SAD – NEW YORK / MIAMI – YES USA JUNIOR CAMPS
NY NY
Br.sati/tjedan: 20 Početak / termini:
Tečajevi počinju od početka srpnja do 05. kolovoza 2017.
Dužina tečaja (tjedana): 2 ili više
Max br. polaznika: 15
Starost polaznika: 15-19 god

Program u New Yorku održava se u Pratt Institutu u Brooklyn-u, a smještaj se je organiziran u studentskoj rezidenciji Pantas Hall u dvokrevetnim sobama, na bazi punog pansiona. Vikendima se organiziraju izleti i razgledavanja pa polaznici ručak dobiju u obliku lunch paketa. Prijevoz za lokalne posjete i dodatne aktivnosti nije uključen u cijenu, studenti mogu kupiti karte za javni prijevoz (približan trošak US $ 29 svaki tjedan) kako bi mogli u potpunosti iskoristiti bogati program. Tu je i jedan cjelodnevni izlet tijekom vikenda.
Program u Miami-u održava se u Miami Dade College-u a smještaj u Embassy Suites hotelu, u dvokrevetnim sobama na bazi punog pansiona.
Prvog dana tečaja polaznici će pisati test predznanja, na osnovi kojeg će biti raspoređeni u odgovarajuću grupu. Program tečaja je pripremljen s ciljem, da se što bolje razvije sposobnost samostalnog govora i razumijevanja. Uključuje podjednako temeljne jezične vještine, najveći naglasak je na vježbi komunikacijskih vještina, pravilnom izgovoru te širenju vokabulara. Nastavni sati uključuju različite jezične igre, diskusije, projekte- npr. priprema razrednog časopisa, radio show, esej o izletu, pisanje dnevnika...

Slobodno vrijeme provodi se u društvu vršnjaka iz svih krajeva svijeta - na taj ćete način prakticirati svoj engleski jezik. Vaši »Activity leaders« će se pobrinuti za raznovrsne društvene i sportske aktivnosti na kampusu, koje uključuju zabavne igre, kvizove, tematske i filmske večere, sportske utakmice, večere međunarodne kuhinje, roštilj, plesne večeri, disko ... Svaki tjedan su na programu dva poludnevna izleta, kao npr. razgledavanja i posjeti Metropolitan Museum, Brooklyn Bridge, Wall Street, Greenwich Village & Soho, Central Park & Columbus Circle ( u New York-u) ili krstarenje Biscayne Bay, posjet Everglades, Lincoln Road, Key Biscayne, South Beach (u Miami-u)... Subote su namijenjene za cjelodnevne izlete. Obići ćete Statue of Liberty & Ellis Island, Ground Zero & South Street Seaport ili na Jones Beach. Nedjelje su rezervirane za druženje i sportske igre na kampusu, ili možete doplatiti za dodatne izlete u Boston ili Washington, u Philadelphiu, možete obići Six Flags ili Niagara Falls.

Italija - Castelfusano - DILIT International House
Castelfusano
Sati/tjedan: 20 Termini:
početak srpnja-kraj kolovoza 2017.
Dužina škol.sata: 45 minuta
Dužina tečaja: 2, 3 ili 4 tjedna
Max br u grupi: 15
Starost polaznika: 16 - 22 god
Dvadeset i pet kilometara od središta Rima, a milju od obale u središtu parka prirode nalazi se Holiday Village Castelfusano, gdje mladi ljudi iz cijelog svijeta u prekrasnom ambijentu imaju priliku naučiti talijanski jezik i naučiti nešto o talijanskoj kulturi. Prostrani trideset i pet hektara veliki posjed s pogledom na barokni dvorac u središtu je bujne borove šume, nekada vlasništvo bogate obitelji Chigi. Posjed je još uvijek u vlasništvu obitelji,  ali je izgrađeno turističko naselje "Castelfusano Country Club", koje ima odličnu infrastrukturu. Tu su restoran, pizzeria, pivnica i TV sala, trgovina, praonica rublja, teniski tereni, nogometni i odbojkaški tereni, dva bazena, internet caffe, diskoteka, kino i sl. U učionicama ćete usavršavati znanje talijanskog jezika u međunarodnom društvu. Polaznicima tečajeva dostupan je besplatni shuttle do plaže i lokalnog željezničkog kolodvora, odakle su odlične veze sa središtem Rima.

Smještaj se organizira u bungalovima na bazi polupansiona, u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama.
Castelfusano Castelfusano